V ponedeljek, 23.3.2015 bo ob 17h že 11. #BusinessGoesHiking pohod na Šmarno – tokrat prvi pomladni :). Glede na daljšanje dneva lučka ni več obvezna, saj pridemo nazaj v dolino zadosti zgodaj. Ko se bo dan še malo podaljšal in ko se bodo temperature še malo dvignili ter če bo med vami zadosti interesa, bomo pohod verjetno prestavili še na malce kasnejšo uro, da resnično ne boste imeli več izgovorov, zakaj se ne udeležite pohoda čisto vsak teden. Tudi zato vam priporočam, da se vpišete na mailing listo, saj boste tako vsak teden obveščeni o pohodu in tudi o morebitnih spremembah ure pričetka pohoda.

Zdaj pa nazaj na temo. V zadnjih dneh sem se odločil, da bom spravil črno na belo svoja razmišljanja glede tega, kaj bi morala največja podjetja v Sloveniji delati v povezavi z internetom, digitalizacijo in spremembami, ki jih to prinaša v poslovanje vseh podjetij. Prvo področje, ki sem se ga s svojim razmišljanjem lotil, so trgovci. In mislim, da bi znalo tovrstno razmišljanje precej pomagati marsikateremu izmed trgovcev :). V kratkem tako lahko pričakujete razmišljanje v tekstovni obliki – seveda pa ga bom rade volje tudi podrobneje obrazložil in delil s tistimi izmed vas, ki boste 23.3. ob 17h pod Šmarno.

Dovolite mi še, da izkoristim priložnost in vas za jutri, 20.3.2015 ob 14h, povabim na #StartUpCrawlSi do SASH reporting v Stegne (Stegne 23). Da se boste lažje odločili, da pridete, si preberite še, zakaj smo se pri SASH reporting odločili za udeležbo pri #StartUpCrawlSi. Tudi sem ste lepo vabljeni! Poleg tega SASH reporting zaposluje :), tako da se vam resnično splača oglasiti – išče se developer-ja (SW development) in kontroler-ja (controlling).