Resnično me veseli, da 3 podjetja – mimovrste=), Eventus in SASH reporting – podpirajo #BusinessGoesHiking.

  1. SASH reporting je dejansko zaslužen za #BusinessGoesHiking pohode, saj omogoča delovanje spletne strani in tudi stoji za samo pobudo. Trenutno tudi iščemo nove kadre za SASH reporting, in sicer developer-ja/-ko in kontroler-ja/-ko, tako da priporočite prosta delovna mesta vašim prijateljem in znancem, ali pa se nam sami javite, v kolikor se najdete v naših opisih.
  2. mimovrste=) podpira #BusinessGoesHiking z brezplačno dostavo za nakupe nad 50 EUR v oddelku Šport in prosti čas – tako da se vam splača to ugodnost izkoristiti – kliknite za več podrobnosti.
  3. Eventus podpira #BusinessGoesHiking z brezplačno dostavo iz njihove spletne trgovine za obdobje 6 mesecev – ker so B2B ponudnik, velja ta ugodnost za podjetja – za pridobitev kode se le udeležite #BusinessGoesHiking pohoda in zahtevajte kodo pri organizatorju – kliknite za več podrobnosti.

Lepo vabljeni, da se nam vsak ponedeljek ob 17h pridružite pri pohodu na Šmarno. Če pa slučajno želite podpreti naš #BusinessGoesHiking pohod tudi vi z vašim podjetjem, se le javite (prek mojega LinkedIn profila, ali pa prek spletne strani www.sash-reporting.com).